• Tijdens de ontwerpfase tracht ik in de eerste plaats aan te voelen hoe de klant leeft, werkt en zijn vrije tijd besteedt.

KIMM ARCHITECTUUR portret kim 03
  • Jouw totaalproject persoonlijk benaderd

    Aangetrokken door het idee om niet alleen een woonst maar ook een warme thuis voor anderen te creëren, koos ik bewust voor een toekomst in architectuur en interieur.

    Om de specifieke noden en wensen van de persoon of het gezin voor wie ik ontwerp af te toetsen, start ik elke samenwerking met een verkennend gesprek. Daarbij luister ik naar hoe de klant leeft, werkt en ontspant. Zo kom ik tot een zinvol en praktisch ontwerp, wat de essentie van mijn praktijk vormt. In die context zijn architectuur en interieur voor mij onlosmakelijk van elkaar: daarom betrek ik graag de binneninrichting, vrijblijvend, van bij het begin in mijn concepten.

    In een notendop streef ik ernaar een persoonlijke leefomgeving te realiseren op maat van elke bewoner. Een tijdloze, harmonische architectuurstijl en het gebruik van natuurlijke materialen in zowel het interieur als exterieur staan daarbij centraal.

KIMM ARCHITECTUUR project KL lauwe 002

Elk project begint met een zoektocht naar een creatief concept dat zowel esthetisch, functioneel als budgettair aan de kwaliteitsvereisten van de klant voldoet.

KIMM ARCHITECTUUR project E wielsbeke 002

Ben je op zoek naar een architecte die zowel het exterieur als interieur van jouw woning of commerciële ruimte vorm kan geven? Laten we ontdekken of we dezelfde visie delen tijdens een kennismakingsgesprek. Ik luister graag naar jouw ideeën!